Over ons – Praktijk voor Fysiotherapie & Acupunctuur Holl – Westervoort
Header afbeelding

Wie zijn wij?

Praktijk voor Fysiotherapie & Acupunctuur Holl in Westervoort. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal!

Over ons

LET OP: wij zijn per 1 januari 2023 gefuseerd met FVK(Fysiotherapie van Kuppenveld). Vanaf die datum werken we op Klapstraat 125.

In onze moderne en goed geoutilleerde praktijk kunt u terecht voor alle klachten aan het bewegingsapparaat, zowel met als zonder verwijzing. Onze praktijk is al ruim 41 jaar in Westervoort gevestigd op een centrale, goed bereikbare plek aan de Klapstraat 162. Ons team bestaat uit twee gespecialiseerde fysiotherapeuten en een craniosacraal therapeute.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en privacy. We stemmen onze begeleiding af op uw behoefte en wensen. U kunt bij ons terecht voor advies, begeleiding bij revalidatie en behandeling van uw klachten. U wordt behandeld in onze praktijk of,
indien noodzakelijk, aan huis. Bel ons gerust voor meer informatie of een afspraak op tel: 026-3113130 (we zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-12.00uur. Op andere tijden is er de mogelijkheid uw boodschap in te spreken met terugbelservice).

Wij zijn specialisten in SHOCKWAVE-therapie en hebben daarmee reeds 20 jaar ervaring. We maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur van dit moment, waarbij we naast de gebruikelijke radiale shockwave-behandelingen ook focus-shockwave toepassen om diepere structuren te kunnen behandelen.

Tevens beschikken we over de mogelijkheid Echografieën te maken met een geavanceerd  kleuren-Doppler-apparaat.
Onze verdere specialisaties zijn fysiotherapie, oncologische fysiotherapie, vaatklachten(etalagebenen), acupunctuur, craniosacraaltherapie, bekkenbodemtherapie, APS-behandelingen, medical taping, dry needling en therapie volgens het PerfectPilates-concept. Lees hierover meer in het tabblad specialismen.

Wij zijn aangesloten bij Fysiocare Zuid-Oost Gelderland, Chronisch Zorgnet en de Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF) om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen. Op deze manier zijn wij continu bezig met ons  verder te verbeteren in het leveren van de juiste zorg voor u!

Fysiocare definieert de kwaliteit van zorg als laagdrempelig, goede bereikbaarheid en kwalitatief hoogwaardige zorg welke dichtbij de cliënt en in voldoende mate beschikbaar is.  Binnen Fysiocare wordt gewerkt aan producten die de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg inzichtelijk maken, waardoor evaluatie en borging van de kwaliteit mogelijk wordt. Wilt u meer weten over deze organisatie? Klik dan hier.

Fysio check

Wilt u eerst zelf ontdekken waar uw klachten vandaan komen? Doe dan de Fysio Check.

 

 

 

 

 

Zorgkaart Nederland

Als u tevreden bent met onze service en aanpak of als u feedback heeft waarvan wij kunnen leren vinden we het fijn als u een review schrijft via onderstaande link van Zorgkaart Nederland: